INCARCARE...

Cladiri comerciale

Soluţiile comerciale de automatizare AKA Automati nu sunt doar eficiente, ci şi rentabile. De exemplu, într-o clădire comercială obişnuită, iluminatul şi sistemul de ventilaţie reprezintă aproximativ 70% din consumul total de energie. Folosind soluţii comerciale de automatizare, acest consum va fi minimalizat şi vă veţi putea bucura din plin de rezultate.

Aceste soluţii de automatizare sunt practice şi pot răspunde nevoilor unei mari varietăţi de antreprenori.

CUM VEŢI ECONOMISI?

 

Dacă într-o clădire sunt implementate soluţii comerciale de automatizare, se pot realiza economii de energie de cel puţin 30%, reducând semnificativ costurile şi impactul nociv asupra mediului.

Aceste economii sunt realizate prin sistemele de automatizare care controlează inteligent iluminatul, aerul condiţionat, prizele, sistemul de încălzire şi storurile/jaluzelele.

De exemplu:

  • Dacă o anumită zonă a unei clădiri nu este utilizată, atunci sistemele de iluminat şi aerul condiţionat vor fi oprite.
  • Când temperatura din interior devine prea scăzută, atunci sistemul de încălzire se va activa automat, iar jaluzelele/storurile vor fi deschise.

O SOLUŢIE PENTRU SECURITATE

 

Chiar dacă principalul scop al implementării automatizarilor comerciale este reducerea consumului energetic, nu ar trebui trecute cu vederea soluţiile de securitate.

AKA Automati oferă o gamă variată de module şi echipamente, de la detectoare de geam spart la senzori de mişcare şi de vibraţie, pentru a asigura un sistem de securitate complet.

INSTITUŢII EDUCAŢIONALE

Utilizatorii obișnuiți ai soluțiilor comerciale de automatizare sunt școlile, liceele și universitățile. Atât instituțiile din sectorul public, cât și din sectorul privat folosesc această tehnologie pentru controlul superior al mediului și pentru securitate.

 

BIROURI

Mediul de lucru este locul în care mulți oameni își petrec majoritatea timpului. Este un fapt dovedit că, dacă mediul de birou este gestionat în mod eficient, nivelurile de bunăstare și productivitate vor crește.

PRIZE

Automatizarea prizelor permite setarea acestora în funcţie de necesităţi, putând fi monitorizate şi controlate de oriunde. Aceste soluţii sunt folosite atât pentru a minimaliza consumul energetic, cât şi pentru a preveni eventualele incidente.

ILUMINAT

 

Lumina este un factor fundamental în cadrul unei clădiri comerciale, având un impact major asupra psihicului şi capacităţii de concentrare a personalului. Automatizarea sistemului de iluminat permite monitorizarea luminilor şi controlul lor de la distanţă. Intensitatea luminii si culoarea pot fi modificate în funcţie de momentul zilei sau pentru a îmbunătăţi moralul personalului. Sistemul poate reda informaţii în timp real despre luminile aprinse, permiţând economisirea de energie.

AER CONDIŢIONAT

Automatizarea este soluţia ideală pentru menţinerea temperaturii ideale. Acestea pot fi monitorizate şi controlate prin comutarea pe rece/cald, oprire/pornire şi multe alte funcţii. De asemenea, senzorii au rolul de a detecta scăderile bruşte sau creşterile majore ale temperaturii şi pot activa sistemul de aer condiţionat pentru a le remedia.

CONFORT TERMIC

 

O contribuţie semnificativă la eficientizarea consumului energetic o reprezintă automatizarea sistemului de încălzire. Temperatura poate fi administrată uşor şi reglată după bunul plac în diferite zone ale spaţiului comercial. Încălzirea poate fi pornită sau oprită oricând pentru a asigura confortul.

Call Now ButtonSuna acum!