INCARCARE...

Hoteliere

Un hotel trebuie să satisfacă dorinţele ocupanţilor săi: să fie confortabil, primitor, eficient. Automati deţine soluţii hoteliere de automatizare pentru a îndeplini toate aceste cerinţe.

În acest hotel inteligent, munca angajaţilor este cu mult uşurată pentru a le permite acestora să se concentreze mai mult pe ceea ce contează cu adevărat: satisfacerea nevoilor oaspeţilor.

FACILITĂȚI

 

Indiferent de facilităţile hotelului dumneavoastră, Automati vine cu soluţii inteligente. Acestea vor mări atât nivelul de confort al oaspeţilor, cât şi eficienţa energetică.

Vizitatorii hotelului pot selecta temperatura pe care o doresc în camera lor, intensitatea luminii şi îşi pot deschide sau închide rulourile/jaluzelele doar folosindu-şi smartphone-ul.

Pentru a conserva energia în cadrul hotelului inteligent, toate aparatele electrice dintr-o cameră neocupată sau momentan goală pot fi oprite.

Sistemul tip hotel automatizat nu depinde de mărimea clădirii sau de resursele acesteia, putând fi implementat în orice instituţie.

SISTEM CONTROL ACCES

 

Aceasta este una din cele mai eficiente şi folosite funcţii ale hotelului inteligent. Termenul de control acces se referă la posibilitatea oaspeţilor hotelului de a-şi încuia/descuia camera de hotel sau de a avea acces la diferite facilităţi. Este o măsură de siguranţă automatizată benefică atât pentru personal, cât şi pentru vizitator.

UN SISTEM FLEXIBIL

 

Soluţiile hoteliere de automatizare oferite de Automati nu se rezumă doar la camerele oaspeţilor şi la zonele publice. Sistemul este unul extrem de flexibil şi poate fi adaptat pentru bucătării, birouri, zone utilitare şi magazii. Cu alte cuvinte, întregul hotel poate deveni o unitate inteligentă, creată să conserve energie şi să îmbunătăţească gradul de confort nu doar pentru ocupanţi, ci şi pentru personal.

Doar folosind diferiţi senzori şi o interfaţă personalizată, hotelul dumeavoastră va deveni un as al eficientizării consumului energetic şi un loc în care oaspeţii ar reveni oricând cu plăcere.

Hoteliere

Hoteliere

Call Now ButtonSuna acum!