INCARCARE...

Casa Inteligentă

Casa inteligentă Automati este o soluţie de automatizare care poate fi implementată în orice locuinţă.

casa inteligentă Automati este o soluție inteligentă de automatizare

Ce avantaje are o casă inteligentă?

Este mai sigură

: casa inteligentă permite monitorizarea continuă, fie că e vorba de inundaţii, incendii sau musafiri nedoriţi, sistemul Automati te va anunţa mereu din timp şi va lua măsurile necesare pentru a minimaliza daunele.

Îţi oferă mai mult timp pentru tine

: te-ai gândit vreodată cât timp pierzi cu activităţile casnice ca şi căutatul telecomenzii, închisul şi aprinsul luminilor, deschiderea storurilor? Aparent pierdem 371 de ore din viaţă doar scotocind prin casă după telecomandă. Cu ajutorul unei case inteligente poţi face toate acestea de pe smartphone pentru a putea folosi timpul câştigat după bunul tău plac.

Este soluţia ECO

: în ziua de astăzi este destul de greu să ţinem pasul cu factura de curent, mai ales că suntem dependenţi de atâtea aparate casnice pe care avem obiceiul de a le uita în priză. Casa inteligentă îţi permite să opreşti consumul energetic nedorit de oriunde te-ai afla.

Este doar a ta

: sistemul Automati se integrează perfect în orice locuinţă şi se mulează pe nevoile tale deoarece toate scenariile şi comenzile sunt personalizabile.

ILUMINAT

Lumina este un element vital oricărui spaţiu de locuit oferind atât confort, cât şi siguranţă.

Automatizarea sistemului de iluminat permite controlul total al luminii din casa ta. Intensitatea poate fi monitorizată şi modificată, aprinderea şi stingerea luminilor se pot efectua după bunul plac, iar consumul de energie electrică va deveni unul eficient. În cazul unei case inteligente, fie că sunteţi acasă sau la distanţă, comanda este la dumneavoastră.

CONFORT TERMIC

Temperatura perfectă este greu de obţinut. Soluţiile noastre de încălzire şi aer condiţionat creează şi menţin temperatura ideală fără a încărca factura de curent.
Casa inteligentă Automati iți permite să modifici setările de temperatură pentru fiecare cameră în parte sau pentru toate încăperile din casă printr-o simplă apăsare a unui buton. Confortul termic este asigurat, iar consumul energetic rămâne în parametri optimi.

INTEGRARE
TV / HOME CINEMA

Automati aduce cinema-ul în casa ta. Doar apăsaţi un buton şi experienţa cinamtică ideală poate începe: luminile sunt stinse, temperatura e perfectă, iar ecranul de proiecţie este gata să prezinte filmul dorit.

Controlul aparaturii se realizează exclusiv wireless fără cabluri de alimentare de care să vă împiedicaţi. În loc să vă chinuiţi cu nenumărate telecomenzi, bucuraţi-vă de un control simplificat prin intermediul telefonului dumneavoastră.

IRIGAŢII

Grădina face parte din locuinţa noastră. Necesită îngrijire şi atenţie mai ales pe timpul verii când soarele puternic ameninţă să pârjolească gazonul.

Prin intermediul unor senzori, sistemul de irigaţii automatizat detectează nivelele scăzute de umiditate şi porneşte atunci când este cel mai mare nevoie de el.

STORURI / JALUZELE
/ DRAPERII

Fie că e vorba de storuri, jaluzele sau draperii, oricare dintre acestea pot fi controlate atât de la distanţă, cât şi manual.
În funcţie de lumina naturală, acestea pot fi setate să se deschidă sau să se închidă.

La răsăritul soarelui acestea se pot deschide pentru a vă permite să vă bucuraţi de o zi însorită, iar noaptea se pot închide pentru a vă oferi un sentiment de siguranţă.

AUDIO MULTI-ROOM

Sistemul audio integrat în casa inteligentă vă permite să ascultaţi muzica favorită în orice cameră oferind şi posibilitatea unui control multiplu. De exemplu: soţia în bucătărie ascultă muzică clasică, soţul în birou se relaxează pe ritmuri de jazz, iar copilul în camera lui se bucură de ultimele hituri pop apărute.

Acest sistem poate fi conectat la diverse surse externe cum ar fi: CD layer, DVD, MP3 player sau radio.

DETECŢIE INUNDAŢII

Sistemul de detecție a inundațiilor a fost creat, în primul rând, pentru siguranța locuinței. Din acest motiv, acest sistem este proiectat să descopere orice amenințare și să o rezolve la timp.

Detectează imediat o inundație și ia măsuri adecvate pentru prevenirea acesteia prin oprirea alimentării surselor ce pot provoca daune locuinței.

PRIZE

O priză inteligentă are intervale de timp de funcţionare care pot fi personalizate. Astfel, aparatele conectate la aceasta vor fi alimentate doar atunci când aveţi nevoie de ele. Prizele pot fi oprite oricând, eliminând stresul de a uita fierul de călcat pornit, de exemplu, sau orice alt aparat casnic.
Este o soluţie economică care poate fi folosită şi ca modalitate de control parental, televizorul, calculatorul sau consolele de jocuri putând fi setate să se închidă seara după o anumită oră.

Suna acum!