INCARCARE...

Despre noi

CINE SUNTEM?

O echipă profesionistă în domeniul caselor inteligente

Dezvoltăm tehnologii noi de automatizare cu un echipament profesional şi oferim soluţii personalizate pentru casa inteligentă.

Realizăm proiecte ingenioase conform cerinţelor

Implementăm soluţii prietenoase în utilizare şi intuitive, fapt ce ne caracterizează modul în care interacţionăm cu nevoile clienţilor.

Oferim servicii pentru consultanţă şi implementare

Produsele şi soluţiile noastre promovează economisirea de energie, controlul centralizat, confortul şi securitatea clienţilor din întreaga lume.

STANDARDE RIDICATE,
BINE ORGANIZATE

Compania Automati și-a propus și a reușit o abordare profesională a segmentului de piață din domeniul automatizărilor. Oferind soluții profesionale de proiectare, execuție și mentenanță în funcție de dorințele clienților, am ajuns să acoperim un spectru larg de activități ale acestui domeniu, promovându-ne în același timp exigențele în ceea ce privește calitatea. Ne caracterizăm prin: punctualitate, calitate și siguranță.

MISIUNEA NOASTRĂ

 

Ne-am propus să îmbunătăţim continuu locuinţa ta şi spaţiul de locuit prin integrarea şi dezvoltarea de tehnologii noi.

Deviza care a stat la baza clădirii companiei noastre constă în faptul că  o echipă bună ia naştere prin interacţiunea cu clienţii.

Flexibilitate în proiectare

Numărul mare de module de control pe care le deținem pot fi adaptate cerințelor clientului.

Vino cu o idee

Te ajutăm să pui în aplicare orice idee pentru casa ta inteligentă.

Automatizare convenabilă

Îți oferim consultanță pentru alegerea unor echipamente convenabile.

Dezvoltare

Investim continuu în dezvoltarea tehnologiilor pentru obținerea unui sistem optimizat.

TEHNOLOGII DE
AUTOMATIZARE

Automati și-a început activitatea cu o echipă mică specializată în consultanță, proiectare, instalare și service în domeniul automatizărilor și datorită cerințelor pieței ne-am extins compania și totodată și domeniul de activitate prin adoptarea de tehnologii noi.

Am dezvoltat o aplicație facilă utilizatorului, iar echipamentele destinate automatizărilor sunt menite să asigure confortul și siguranța locuinței tale.

Oferim produse de înaltă calitate și ne asigurăm continuu ca cerințele clienților noștri să fie nu numai îndeplinite, ci și depăsite.

ECHIPA NOASTRĂ

 

Specialiştii noştri oferă consultanţă pentru selectarea echipamentelor potrivite, realizează planurile de amplasare în funcţie de arhitectura şi spaţiul disponibil, asigură instalarea, iar la final oferă clientului instruirea necesară pentru a putea folosi funcţiile programate.

Echipa tehnică asigură montajul şi punerea în funcţiune a echipamentelor şi verifică dacă sistemul nou instalat funcţionează în parametri optimi. Ţinem întotdeauna cont de aspectele cele mai importante: necesităţi funcţionale, estetice, de timp şi de cost ale fiecărui proiect.

Ce înseamnă o casă inteligentă?

Casa inteligentă presupune un ansamblu de scenarii predefinite care controlează funcționalitatea instalațiilor dintr-o locuință, funcții ce pot fi acționate printr-o interfață grafică facilă utilizatorului și care anticipează automat anumite nevoi ale acestuia.

Sistemul automatizat de tip casa inteligenta este deja o solutie pragmatica prezenta in mii de case in toata lumea, industria echipamentelor de automatizari poate realiza orice idee legata de control asupra casei tale.

VINO ÎN SHOWROOM

Showroom-ul Automati este o clădire inteligentă complet echipată care prezintă tehnologia de automatizare.

Vă aşteptăm în showroom-ul Automati pentru a experimenta o gamă inovativă de produse. Showroom-ul vă oferă posibilitatea să vizualizaţi un demo de funcţionare unde puteţi vedea şi atinge produsele noastre. Prin această demonstraţie dorim să vă schimbăm stilul de viaţa şi viziunea asupra confortului pe care îl puteţi avea.

Dezvoltare & Producţie

Dezvoltăm și punem în practică cerințele clienților pentru a le acorda confortul maxim de care poate dispune o locuința sau o clădire cu sistem automatizat.

Cele mai noi produse

Pentru proiectarea și realizarea casei inteligente, clienții noștri beneficiază de produse conform cu standardele europene.

Aplicație inteligentă

Control lumini, scenarii iluminare, automatizări simple sau complexe, securitate și supraveghere casă, toate devin accesibile cu ajutorul aplicației Automati.

Suna acum!