INCARCARE...

Formare profesională

CONSTRUIEȘTE-ȚI CARIERA PRIN ASIMILAREA DE INFORMAȚII NOI

Formarea profesională face parte din angajamentul nostru de a furniza continuu soluții de automatizare de înaltă tehnologie. Prin completarea cursurilor de formare și prin obținerea certificării în centrul nostru de formare, integratorii de sisteme pot obține abilități, cunoștințe și încredere adăugată

Înainte ca orice integrator să instaleze un produs sau sistem de automatizare, acesta trebuie să completeze mai întâi un program de instruire obligatoriu. Dacă doriți să va înregistrați pentru o sesiune de instruire, va rugăm să ne contactați.

CE AȘTEPTĂRI PUTEȚI AVEA DE LA ACESTE CURSURI?

Datorită gamei extinse și complete de produse și servicii, instruirea acoperă o gamă largă de subiecte. Potențialii instalatori de automatizare sunt învățați atât în mod teoretic, cât și în mod practic. Acest lucru se realizează prin prelegeri și prezentări tradiționale, precum și prin experiența utilizării unui studiu de caz (un proiect deja realizat).

Această abordare a formării permite aprofundarea cunoștințelor teoretice dobândite prin completarea exercițiilor practice cu caz demonstrativ.

Toate cursurile de instruire sunt predate fie de un inginer de automatizare, fie de un formator profesionist care a fost verificat și aprobat de un inginer de automatizare. În toate cursurile, participanții sunt încurajați să dezvolte o înțelegere completă a sistemului în ansamblu și să-și îmbunătățească performanțele cât mai mult.

PROGRAME DE FORMARE

Cursurile vor fi adăugate în curând.

Suna acum!