INCARCARE...

Formare profesională

CONSTRUIESTE-TI CARIERA PRIN

ASIMILAREA DE INFORMATII NOI

Formarea profesionala face parte din angajamentul nostru de a furniza continuu solutii de automatizare de inalta tehnologie. Prin completarea cursurilor de formare si prin obtinerea certificarii in centrul nostru de formare, integratorii de sisteme pot obtine abilitati, cunostinte si incredere adaugata.

Inainte ca orice integrator sa instaleze un produs sau sistem de automatizare, acesta trebuie sa completeze mai intai un program de instruire obligatoriu. Daca doriti sa va inregistrati pentru o sesiune de instruire, va rugam sa ne contactati.

CE ASTEPTARI PUTETI AVEA DE LA ACESTE CURSURI?

Datorita gamei extinse si complete de produse si servicii, instruirea acopera o gama larga de subiecte. Potentialii instalatori de automatizare sunt invatati atat in mod teoretic, cat si in mod practic. Acest lucru se realizeaza prin prelegeri si prezentari traditionale, precum si prin experienta utilizarii unui studiu de caz (un proiect deja realizat).

Aceasta abordare a formarii permite aprofundarea cunostintelor teoretice dobandite prin completarea exercitiilor practice cu caz demonstrativ.

Toate cursurile de instruire sunt predate fie de un inginer de automatizare, fie de un formator profesionist care a fost verificat si aprobat de un inginer de automatizare. In toate cursurile, participantii sunt incurajati sa dezvolte o intelegere completa a sistemului in ansamblu si sa-si imbunatateasca performantele cat mai mult.

PROGRAME DE FORMARE

Cursurile vor fi adaugate in curand.