INCARCARE...

Camere de supraveghere video

Instalare camere de supraveghere în Brăila

Te-ai hotărât să supraveghezi video locuința ta sau un spațiu pe care îl deții? Ai nevoie de ajutor în alegerea unei soluții optime? Îţi oferim consultanță gratuită și te ajutăm să îți configurezi un sistem de supraveghere în funcție de necesitățile tale. De asemenea, echipa noastră îți oferă și servicii de instalare camere de supraveghere în Brăila.

* Toate sistemele de supraveghere comercializate de noi pot fi accesate de la distanță prin intermediul smartphone-ului sau de pe calculator.

* Înregistrările sunt redate în timp real și oferă o monitorizare continuă la o calitate superioară.

Pentru informații despre costul și montajul sistemelor, ne puteți contacta la numărul de telefon 0746.061.308 din secțiunea de contact a site-ului sau ne puteți face o vizită în showroom-ul de pe Șoseaua Buzăului, Nr. 102, Brăila.

camere de supraveghere ce pot fi accesate de la distanta

Lista noastră de servicii include:

– Consultanță gratuită

– Parteneri pentru instalare camere de supraveghere

– Configurare sistem

– Extindere sau înlocuire a componentelor sau a vechiului sistem

– Instruire și suport pentru utilizarea sistemului de supraveghere

Calculator sistem de supraveghere

Calculatorul îți oferă posibilitatea de a afla costurile estimate ale unui sistem de supraveghere configurat conform nevoilor tale.

Te așteptăm în showroom-ul nostru unde avem un panou de prezentare cu diferite modele de camere și echipamente pentru fiecare sistem de supraveghere.

De asemenea, comercializam și instalăm sisteme de alarmă și videointerfonie.

Call Now ButtonSuna acum!