INCARCARE...

Parteneri

COMPANIA AUTOMATI

Compania Aka Automati dezvoltă tehnologii de automatizare cu un echipament profesional și realizează proiecte ingenioase conform cerințelor.

Implementăm soluții prietenoase în utilizare și intuitive, fapt ce ne caracterizează modul în care interacționăm cu nevoile clienților.

Produsele și soluțiile noastre promovează economisirea de energie, controlul centralizat, confortul și securitatea clienților din întreagă lume.

COLABORATORI

Deviza noastră pentru dezvoltarea companiei este aceea că asocierea cu parteneri serioși reprezintă cheia succesului viitor. Realizarea unui proiect de succes presupune îmbinarea muncii mai multor specialiști. Pentru a oferi toată gama de servicii de care aveți nevoie, compania Aka Automati colaborează cu parteneri specializați în diverse domenii de activitate.

Voltsan are un domeniu larg de activitate: oferă soluții inovative pentru casa inteligentă-încălzire în pardoseală, încălzire prin panouri solare, soluții de degivrare și sisteme de supraveghere, antiefracție și videointerfonie. Comercializează produse electrice și sanitare care corespund tehnologiilor noi apărute pe piața internațională, proiectează și execută instalații electrice și sanitare pentru construcții civile sau industriale.

Voltsan

HDL este o companie globală care produce produse personalizate de automatizare a clădirilor și echipamente profesionale de iluminat. Produsele și soluțiile companiei promovează economisirea energiei, controlul centralizat, confortul și securitatea.

HDL

iRidium este un pachet software unic folosit pentru vizualizarea și controlul oricărui sistem de automatizare, a echipamentelor audio / video sau a serverelor media prin intermediul unei comunicări complete bidirecționale.

iRidium

Paradox este o companie inovatoare de cercetare și dezvoltare, recunoscută în industria de securitate. Este un cunoscut producător de sisteme de alarmare la efracție prezent pe piața de specialitate din România.

Paradox

Dahua Technology este un lider mondial în soluții și furnizare de produse de supraveghere video. Portofoliul de produse al companiei cuprinde toate gamele de hardware și software de securitate avansate. În plus, oferă și soluții în sistemul inteligent de trafic, clădire inteligentă și altele.

Dahua

Hikvision este un producător mondial de sisteme de supraveghere video analog sau digital și deține o gamă completă de camere dome sau cube, camere de exterior IP cu rezoluții între 1,3 megapixeli și 5 megapixeli.

Hikvision

Casa Tunes proiectează sisteme audio multi-room flexibile prin cablu și wireless pentru a distribui muzică pe baza de discuri iTunes și Windows Media, radio prin Internet și servicii de muzică bazate pe Internet în întreaga casă.

Casa Tunes
Call Now ButtonSuna acum!