INCARCARE...

Securitate

Soluţii ideale pentru securitate

Sistemele de supraveghere și efracție au ca scop detectarea, în timp real, a pătrunderii unei persoane neautorizate într-un spațiu protejat și avertizarea în timp util a proprietarului. Sistemele de securitate îndeplinesc rolul de a proteja în proporție de 100% bunurile și persoanele aflate într-un spațiu (locuință, birou, clădire, etc.). Unul dintre principalele motive pentru care aceste sisteme au fost dezvoltate este acela de a descuraja efracțiile.

Servicii oferite:

  • Sistem Supraveghere Video
  • Sistem Detecție Efracție
  • Sistem Videointerfonie

Beneficii:

Control Acces

Protecție

Alarmă

Monitorizare 24/7

ECHIPAMENTE DE CALITATE

În funcție de nevoile fiecărui client furnizăm soluții și servicii personalizate. Calitatea serviciilor și utilizarea tehnologiilor avansate sunt esențiale pentru siguranța utilizatorilor, de aceea ne-am propus să înțelegem necesitățile fiecăruia și să găsim soluțiile potrivite care garantează performanțele unei securități de nivel înalt.

Soluțiile oferite de echipa noastră includ:

  • Consultanță tehnică și proiectare
  • Comercializare sisteme și montaj
  • Mentenanță și suport tehnic
  • Echipamente de calitate superioară.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Sistemele de supraveghere video au devenit indispensabile în condițiile în care nevoia de securitate este în continuă creștere. Supravegherea video permite monitorizarea în timp real a locuințelor, birourilor, clădirilor sau a persoanelor din jurul acestora și reprezintă o componentă importantă din cadrul sistemelor integrate de securitate.

Soluțiile pe care le oferim includ consultanță tehnică din partea profesioniștilor, proiectarea, comercializarea, configurarea și instalarea sistemelor de supraveghere video, de la proiecte simple până la proiecte complexe.

Integrăm cele mai noi tehnologii în domeniu, utilizând camere de înaltă definiție și adaptăm soluțiile noastre celor mai exigente cerințe ale clienților noștri.

SISTEME ANTIEFRACŢIE

Sistemele de detecție efracție asigură protecția obiectivelor împotriva încercărilor neautorizate de pătrundere. Aceste soluții de securitate vă asigură că persoanele apropiate, proprietățile și bunurile sunt protejate non-stop și reprezintă o măsură importantă de descurajare a tentativelor de efracție.

Atunci când este necesar, semnalizează în timp util zona în care se află un potențial risc, iar situațiile neplăcute vor fi evitate fără pagube. Tehnologiile noi permit sistemelor de detecție efracție să notifice proprietarul prin telefon imediat ce se produce o pătrundere neautorizată pentru a lua măsurile necesare în cel mai scurt timp posibil.

VIDEOINTERFONIE

Sistemele de videointerfonie sunt sisteme de control acces ce au ca scop principal permiterea accesului pe baza identificării audio-video a vizitatorilor într-un obiectiv protejat.

Aceste sisteme oferă control și acces total asupra spațiului pe care îl dețineți. Prin intermediul sistemelor de supraveghere puteți comunica cu persoana din exterior și o puteți vedea, apoi puteți decide dacă permiteți sau nu accesul în proprietate.

Sistemul de videointerfonie este alcătuit din:

  • Postul de exterior: Se instalează în apropierea căii principale de acces și permite comunicarea cu persoana ce solicita accesul.
  • Postul de interior: Se instalează oriunde în interior în funcție de opțiunea beneficiarului și creează comunicarea cu persoana din exterior, fiind prevăzut și cu buton de acționare a yalei electromagnetice.
  • Yala electromagnetică: Se instalează la ușa principală de acces în interior și permite acționarea deschiderii acesteia.

ACCES DE LA DISTANȚĂ

Prin intermediul celor mai noi tehnologii, poți accesa de la distanță prin intermediul telefonului mobil sau de pe laptop, sistemul de supraveghere. Înregistrările sunt redate în timp real și oferă o monitorizare continuă la o calitate superioară, iar în cazul sistemelor de detecție efactie va fi trimisă o alertă pe telefon în cazul unei pătrunderi neautorizate, astfel se pot lua măsurile necesare la timp.